Nr 211 2012

Warning: is_executable(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/bin/curl) is not within the allowed path(s): (/storage/content/76/235576/astb.se/:/storage/configuration/wrappers/76/235576/astb.se/:/tmp/) in /storage/content/76/235576/astb.se/public_html/cassiopeiabloggen/wp-includes/class-snoopy.php on line 208

Tack än en gång till Christian V som även har uppfångat denna lyckade kinesiska studie av asteroiden Toutatis.

 

Jag har som många västerlänningar bestämda åsikter om den kinesiska diktaturen – varför är Jan Myrdal så tyst numera? – men jag beundrar jättelandets satsning på astronomi och rymdfart. Varför supermakter gör det, vet jag inte, men varje rénmínbì som går till astronomi och inte till vapen ska vi applådera,

Vill man få kloka synpunkter på bilden ovan rekommenderas bloggen Rymdsonder.

Kina är på språng!

Den här bilden – klicka upp den – finns på Urban Times hemsida. No more comments!

Kommentarer inaktiverade.